4. aug. 2013

Weekendlykke og lagkage

Søndage tilbragt i gode venners selskab og lagkager er skønt. Intet mindre. Vi fejrede 2 års fødselsdag i det grønne med masser af leg - og det kunne mærkes, da en lille pige skulle puttes.

15 minutter tog det, før hun overgav sig til søvnen ovenpå timer med at løbe rundt efter de store børn, flage og spise lækkerier.

Dejligt at være gæst...
... særligt, når der er balloner til festen!
Syndigt lækre lagkager.

Trip, trap og træsko flager for sig selv og hinanden
Den smukke kage med fødselsdagspigens forbogstav i hindbær

4 kommentarer:

 1. Jamen, der er altså heller ikke noget så skønt - og trættende - som at tæske fornøjet rundt i hælene på lidt større børn :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er der ikke. Og heldigvis var nogen så store, at de godt kunne forstå, at 'babyer' leger anderledes end store børn :)

   Slet
 2. Uha ja, det ser svært hyggeligt ud med fødselsdag i det grønne! Kan godt forstå, hvis det var svært at nøjes med et stykke kage;)

  Og ift Bean hidsighed/korte lunte. Den kører vi også i tiden med Mini Tvitten, suk. Skal vi ikke sige, at vi sender hinanden en masse god karma i ulvetimen?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var faktisk slet ikke så svært, fordi anden runde af kagespisningen var overstået, da jeg kom tilbage til bordet med en eventyrlysten Bean, der var på tur rundt blandt buske og legesager!

   Og jo - masser af karma hele vejen fra Østerbro til Islands Brygge! Heldigvis er det værste vist overstået herhjemme, og hun er 'kørt ind' igen i VHD.

   Slet