23. aug. 2013

Retail therapy

I forlængelse af mit sidste indlæg, og med undskyldningen at jeg skulle forbi Perchs og købe te på vegne af Mormor, gik der retail therapy i den onsdag.

Det er ikke noget, der sker tit - men når det sker, så virker det altså!

Der er altså noget ret lækkert ved at have hænderne fulde af goodies. Særligt når det er en så sjælden fornøjelse.
Da jeg kom hjem viste der sig en vis overensstemmelse i farverne... det var dog ikke bevidst. Her en blanding af lækkerrier fra H&M til Bean (øverst og nederst), COS til mor og Bean og Zara til Bean (i midten)
... og så lidt andre kulører: Beans egen kuffert til dukketøjet og lidt nye sokker (de gamle forsvinder på mystisk vis?)
Jeg kunne simpelthen ikke stå for denne gentleman i str. Bean fra Zara.
Smuk-hed fra COS til Bean (YAY - vi er nået til deres mindste str.!)

Kold lemonade a la Vietnam i solen på Nørrebro til mor. Mmm.

8 kommentarer:

 1. Ahhhh, det trænger jeg også til ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan varmt anbefales (men det er nok ikke sko, du skal gå efter ;) )

   Slet
 2. Man må ikke undervurdere retail therapy. I går skulle jeg bestille nyt pas (pga. en sekretærfejl på arbejde!!). Super træls penge at skulle af med, men så købte jeg lige for det samme beløb undertøj til mig selv :)

  (Og jeg kan heller ikke vente, til D kan passe Cos' tøj!)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal man bestemt ikke. Surt med fejl-penge! Det burde arbejdet da betale for?! God plan med samme shoppebeløb til sig selv ;)

   Slet
 3. Fantastisk med retail therapy! Jeg har også kigget på den kjole, men måtte kun købe en, så det blev den stribede :)I øvrigt så kender jeg det med strømperne. Hvor BLIVER de af? Jeg har også en hel pose fyldt med strømper, der mangler deres makker :(

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, det er da et mysterium! Jeg forstår det simpelthen ikke, men hælder til den teori, at de efterhånden har ret mange Bean-sokker i VHD. Og pudsigt nok, så fandt jeg 3 par af de 'gamle' da jeg havde købt de nye. De lå alle mulige underlige steder i lejligheden. Fx bag radiatoren i køkkenet?

   Og ja - kjolen kunne jeg ikke stå for. Den stribede er også så fin, men mere i en dur, hvor jeg selv kan sy :)

   Slet
  2. Haha, ja de ligger nok gemt alle mulige steder. Og du har fuldstændig ret med kjolen. Den er da lige op og ned, så det burde ikke være så svært :)

   Slet
  3. Nej vel? Det er bare det med tiden...

   Slet