17. aug. 2013

Den sårede helt

Når man endnu ikke har udviklet nogensomhelst form for respekt for tyngdekraften, er overordentligt træt og i øvrigt mener, at ens motoriske evner svarer til minimum en 5-årigs, så kan man ende med at se sådan her ud:


Det var en såret helt, jeg hentede fra VHD torsdag eftermiddag. Ikke at humøret fejlede noget - Bean og hendes to bedste venner fra dagplejen legede påklædningsleg i garderoben med diverse sko, cardiganer, huer og andet godt, og hun skulle tydeligvis lige lege færdig, inden hun ville med hjem.

Pædagogen fortalte, at Bean simpelthen var væltet på vej til legepladsen - blandingen af motorisk overmod og træthed er ikke optimal når man er 15,5 måned gammel. Hun havde ligget ved siden af Bean, da der skulle soves middagslur. Bare for at tjekke, at der ikke skete noget, hvis nu hovedet var kommet mere til skade end som så. (Må jeg lige endnu engang have lov at indskyde, at vi er helt vildt glade for og trygge ved VHD?) Og de havde holdt ekstra øje med Bean resten af dagen. Bare fordi.

Fredag lignede hun stadig én, der havde været i slåskamp, men det lille røde sår er fint i gang med at hele og danne skorpe. Pynte-leg med morens halskæde
Dyb koncentration...
... og højtlæsning fra bogsamlingen

I øvrigt er både aflevering og putning så skønt i øjeblikket. Vi afleverer en pige, der hviner af glæde og løber hen for at lege med de andre og legetøjet, og som næsten ikke har tid til at sige farvel. Og vi henter en pige, der næsten ikke har tid til at komme med hjem, fordi hun har det så sjovt. Flerbørnsdagpleje-konceptet holder altså.

3 kommentarer:

 1. Av av, stakkels lille Bean... men hold op hvor ser hun sød ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der har været vægt bag det styrt! Men heldigvis lader det ikke til at gå hende på.

   Slet
 2. Lille pusling <3 Fantastisk dagpleje altså.

  SvarSlet