8. maj 2013

Det er en ommer, BabySam!

Med den første fødselsdag (vel) overstået er det også på tide at få udskiftet autostolen til en, der passer den lille dame bedre.

Hvis det kun handlede om vægtklasse, kunne hun skam fint blive siddende en rum tid endnu, men længden på barnet er efterhånden ikke så kompatibel med den, i øvrigt virkeligt gode, Römer Baby Safe, vi har.

Det er den her stol, der er ved at være for kort. Her med Bean, str. september ´12


Derfor virkede det som en virkelig god idé at tage til BabySam lørdag i en pause fra fødselsdagsforberedelserne og udnytte deres 20% på alle autostole. Moderen havde (naturligvis!) læst på lektien hjemmefra og vidste, hvad Tænk mente om sikkerhed og komfort.

Det endte desværre med at være eklatant spild af tid. Vi var i autostols-delen af butikken i et pænt stykke over en time (sammen med 4 andre par, I might add) uden at der var nogetsomhelst sælgere servicemedarbejdere personale, der var i nærheden af os. Bevares, der var andre mennesker end os i butikken, men det var ikke i hundredevis, og under alle omstændigheder er en time fuldstændigt latterligt lang tid at vente på betjening. Eller på i det mindste at nogen kommer og siger, 'jeg skal lige være færdig med at hjælpe dette par, så skal jeg være der'. Vi henvendte os indtil flere gange ved disken, og fik at vide, at 'der kommer en lige om lidt'. 

Vi endte med at køre hjem med uden at købe noget og både Kæreste og mig var blevet i rigtig dårligt humør over den uhyggeligt ringe service-oplevelse.

Såe... nu har Mormor og Morfar taget deres arvede autostol med ind til os, så Bean kan bruge den indtil vi får tid til at købe en ny. 

Og BabySam? Vi gider helt sikkert ikke komme igen og købe nogetsomhelst andet end det, vi selv kan hive ned fra (tilbuds)hylderne, så vi kan komme hurtigt ind og hurtigt ud. Råd og vejledning? Pur-lease!

(Og det er åbenbart ikke helt uhørt, det dér med den ringe service i BabySam. Husker nogen Konens barnevogns-føljeton?)

PS: Hvis nogen kender til et GODT sted at købe sin autostol til str. mellemklasse, så sig lige til, ikke?

14 kommentarer:

 1. Ja, service er en by i rusland i nogle af de der baby-forretninger. Er bange for der skal en massiv boykot til før der blir ændret noget som helst på sagerne.

  Hvis I alligevel ved hvilken stol I skal have kan jeg anbefale fdm's netbiks hvor de (naturligvis) kun sælger godkendte super-stole... De sender fragtfrit til hele DK :) jeg mener også de har en fysisk butik du/i kan besøge hvis det er. Men det kan I jo tjekke på nettet.

  Kh. S.

  SvarSlet
  Svar
  1. Suk, men hvor svært kan det være? Tak for anbefalinger. Gratis fragt skal man ikke kimse ad!

   Slet
 2. Jeg tænkte også på FDM. De har butik på Blegdamsvej hvis jeg ikke husker helt forkert..

  SvarSlet
 3. Internettet. Fra England. Hvis I ved hvad I skal have, altså.

  SvarSlet
  Svar
  1. Internettet er et herligt sted! Tak for input :)

   Slet
 4. Årh, sikke en træls oplevelse. Vi har heller ikke været i en BabySam i laaaaaang tid af samme årsag, så kan godt forstå jeres hurtigt-ind-hurtigt-ud-taktik.

  Vi har i øvrigt også brugt FDM de sidste par gange, vi har købt autostol. Leveringen er hurtig og fragtfri, og de forhandler Tænks testvindere. What's not to like?!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamenaltså - hvad SKER der for BabySams anti-service? Takker for input om FDM. Det lader til at være det, de erfarne forældre gør!

   Slet
 5. FDM rocker. Og ellers er Engby-biksen på Enghavevej også ganske god. Eller Pif Paf Puf på Strandboulevarden har vist også en håndfuld (og i øvrigt glimrende service)

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker for inputs - FDM lader der til at være konsensus om :) Men PifPafPuf er jo liiiige om hjørnet (agtig)

   Slet
 6. Fdm er for dyre ift. amazon.co.uk - eller amazon.de hvis i igen vil have britax (Rømer).

  man kan jo kigge ude og købe hjemmefra

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhhh - amazon kan andet end bøger, siger du? Good to know! Tak!

   Slet
 7. Typisk Babysam, der er altid så dårlig service! Jeg har derfor heller ikke sat mine ben der meget længe. Men til gengæld kan jeg anbefale Danmarks Barnevogne som ligger på Christmas Møllers Plads. Dem har jeg altid foretrukket til babyudstyr, fordi de er billigere end alle de store kæder. Og hvis de ikke har varen hjemme, er de åbne for at bestille dem hjem. Vi ville fx gerne købe en Leanderseng (som de ikke havde i butikken). Den bestilte de da bare hjem, og så til en pris der lå omkring 500 kr under andre butikkers. Det samme med cykelstol i øvrigt. De er også billigere her.
  http://www.danmarksbarnevogne.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Dem kørte jeg forbi stort set hver dag, da jeg (for snart mange år siden!) boede på Amager Boulevard. Det ser også ud som en rigtig hyggelig forretning, og jeg tænker at hvis man skal overleve som babybutik mellem alle de store kæder og webshops, så er det netop service, man kan konkurrere på. Sejt med en god pris på sengen også. Jeg skal helt klart tjekke dem ud!

   Slet