Persongalleri

Hvem er vi?

Bean – vores lille (snart store!) pige fra ultimo april 2012. Hun valgte at blive født dagen efter vi var flyttet i vores skønne andel lige midt i 2100 Spelt. Hun er en bestemt dame, der er vældigt dygtig til at sige fra. Men også har den mest perlende, hjertelige latter, når livet fornøjer hende. Hun er ikke meget for at ligge/sidde/være stille, men skal ud over stepperne og går i susende fart. Hun er endda begyndt at løbe! Elsker at synge Peter Edderkop (helst med begge forældre) og drønfrustreret over ikke at kunne fortælle os, hvordan vi skal tjene hende.

Kæreste – min kæreste, der er to meter høj (hverken mere eller mindre) og gymnasielærer lidt nord for København. Han kommer fra det vestligste Danmark og havde aldrig troet, han skulle bo i det dér Kjøwenhavnstrup. Handyman og vældigt sød til at hjælpe mig med at få mine projekter ud i livet. Pt. sommerferieramt og hygger sig med vilde tumlelege og våde babykys.

Mig – 29 år, kunsthistoriker, i gang med diverse projekter (bl.a. for dem her) men stadig officielt på jobjagt. Har udpræget krea-gen (når jeg ikke er for træt til det) og elsker at sy, strikke, boligindrette, bage og har et løbende projekt med at istandsætte et dukkehus. Derudover elsker jeg at snøre løbeskoene og komme ud i verden – i mit liv før Bean gerne i maratondistance. Forhåbentlig igen i den distance igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar