3. aug. 2013

IIIIIIS-TID!

Sommer og is hører sammen. Særligt, når det er så smeltende varmt som nu.

Vi sluttede fredag aften med afhængighedsskabende gode ispinde fra Hviids Is. Har I prøvet dem? Hvis ikke, så se at komme til Østerbro!

De er fuldstændigt fabelagtige, helt frisklavede og fås fra str. xs-l, så der både er til små munde (eller den lille lækkersult) og til den seriøse is-craving. Mmm.

Ispind str. Bean med den vanvittigt smagfuld mangosorbet og chokoladeovertræk
... men man kan da også lige smage på fars is! (Vanille med lime/choko-overtræk og krymmel)
Moren fik dog det meste af sin is i fred. Karamel-is med mørkt chokoladeovertræk - to die for!

Hvor stiller du din is-sult? Og hvad er din yndlings-is?

4 kommentarer:

 1. Hvis det skal være rigtig godt, stiller jeg issulten hos Bryggen11, som laver fantastisk is. Men jeg må snart ud at smage is fra Hviids. Når vi bare skal have en hurtig is, smutter vi tit i Tiger, for der koster alle is 10 kr, og så kan børnene vælge hvad de vil, og jeg kan få Snickers eller Mars-is, som jeg har elsket siden jeg var barn ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tiger'en bruger jeg også ved lejlighed - af og til er billige is løsningen. Og guilty pleasures skal der være plads til - jeg elsker, at Japp er kommet tilbage :) (Men Hviids kan på det allervarmeste anbefales. Og jeg tror, vi skal prøve Bryggen11 hvis vi kommer der forbi)

   Slet
 2. Ismageriet på Kongelundsvej! Som jeg - delvist din skyld - først opdagede efter fire år på Amager ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tager ikke ansvaret for din manglende is-eventyrlyst! (Men er enig med dig i, at det er et vældigt lækkert sted!)

   Slet