2. sep. 2013

Der er ikke noget, der hedder dårligt vejr!

I al fald ikke for Reima.

Vidste I godt, at de både laver overtøj til bittesmå, knap så små og store børn? Og huer, vanter, halstørklæder, støvler og meget andet?

Det vidste jeg ikke, men jeg fik rig mulighed for at kigge nærmere på sagerne sammen med Bean fredag, hvor vi var inviteret til en hyggelig eftermiddag med snacks (bl.a. lækker yoghurt og frugtspyd, der var et kæmpe hit hos Bean), tegnegrej og altså også muligheden for at se og mærke og høre om Reimas kollektion.

Jeg er særligt vild med, at Reima har et børne-testpatrulje med finske og russiske børn, der for alvor sætter tøjet på prøve under seriøst vinterlige vejrforhold.

Bean havde en fest (som billederne vist viser med al tydelighed) med balloner på pind, badebolde, skovle, kakkelovnslåger og ikke mindst de mange andre børn. Lisbeths søde Fidus var simpelthen så kær og Bean blev aet blidt på det sparsomme håret ad flere omgange.
Med en livlig Bean at holde bare nogenlunde styr på, havde jeg mere end svært ved at få taget nogle gode billeder - men her er lidt af udvalget:

Den blødeste baby-kørepose med fint motiv (og plads til sele)
Prikker, striber, farvefest, nedtonet eller ensfarvet - you name it!
Der er noget for enhver smag i Reimas omfattende kollektion.

Søde, bløde futter - og i baggrunden hoppebolde, der er et megahit at lege med herhjemme!

10 kommentarer:

 1. Se, det var et arrangement, jeg var virkelig træt af at måtte melde pas til. Aj, hvor havde jeg gerne joinet jer. Og været sammen med dig og Signe igen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det havde også været så hyggeligt. Sig lige til, hvis du har planer om at ramme hovedstaden henover efteråret - I er meget velkomne her, dig og D.

   Slet
 2. Nr 2 billede af Bean er HELT fantastisk. :) Ærger mig da over alt det sjove sker i KBH, kunne da godt bruge en grundig introduktion af vintertøjet. /Ida

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, vi er nok ret priviligerede på den front herovre :) Og ja - det var vildt svært at fange hende, fordi hun sprintede begejstret rundt, men det lykkedes vist ret godt her.

   Slet
 3. Jeg var også ret træt af, at jeg ikke kunne komme til arrangementet - det ser ud til at have været hyggeligt. Og nogle lækre produkter også!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var rigtig fint. Og man skal ikke kimse ad at lære noget nyt - jeg anede ikke, at Reima havde så mange forskellige varer.

   Slet
 4. Hvor er hun skøn med de to tænder der lige titter frem.. Det er altså nuttethed på højeste plan <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er ret fine, de små bisser. (Gad vide, hvornår der dukker flere op?)

   Slet
 5. Haha ja I må have jer sådan en kakkelovnslåge derhjemme - så er hun underholdt i et godt stykke tid - sikke et hit den var :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Åbne og lukke, åbne og lukke. En kakkelovn bliver nok lige den største investering, hvis det bare er for Beans skyld - men måske et lille skab, hun kunne lege med...

   Slet