4. sep. 2013

Søndagsdelikatesser

Torvehallerne fejrede 2 års fødselsdag søndag, og vi fejrede det sammen med dem.

Efter Beans middagslur trillede hun og jeg gennem regnvejret til S-toget og mødtes med Kæreste (der netop var hjemkommet efter herreweekend på Fyn) og Søsterlil.

Vi kiggede, duftede og smagte, og Bean fistrede rundt og sugede til sig af alle de mange indtryk. Det var vist fint, at vi var 3 voksne til at holde øje med hende!

Heldigvis viste årets første efterårsdag sig også fra sin pæne side, og vi nød solstråler og lækkerier.

Vi gik hjem langs Søerne - en del af vejen var der 3 par fødder, der betrådte gruset, for vi øver os i at gå snarere end trille med Bean, når lejligheden byder sig - og nød muligheden for at holde i hånd.

... Bean anbefaler i øvrigt på det varmeste flødeboller og anderilette. (Ikke sammen, vel, og rækkefølgen er valgfri!)

Saftige og sprøde fish'n'chips. Mmm.
Torvehallerne er en veritabel legeplads når man er str. Bean
 


Lillebitte flødebolle fra Summerbird fortæret på 0-komma-5

6 kommentarer:

 1. Det må da også være skønt at komme på udflugt med TRE voksne, så man rigtigt kan stæse rundt og opleve det hele, uden at nogen bliver nervøse, stressede eller sure. Heller ikke dårligt at være på GÅ-tur :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det er så skønt, når man kan komme omkring på egen hånd. Hvilket jo giver virkeligt god mening, fordi man så har mulighed for at opleve tingene i sit eget tempo, trampe på samtlige kloakdæksler og undersøge alle spændende genstande.

   Slet
 2. Ser lækkert ud. Hvis vi ikke havde været i Berlin, havde jeg været på pletten. Må fejre Torvehallernes fødselsdag om et år.

  SvarSlet
  Svar
  1. ... eller bare lidt forsinket! Vi er i al fald friske på en Torvehals-date en dag med måske lidt færre mennesker.

   Slet