11. maj 2013

Krea-mor

Jeg havde lige et par timers fritid forleden, og det blev udnyttet foran symaskinen.

Derfor har dukkesengen nu et fint, grafisk patchwork-sengetæppe (der ikke er heeelt skarpt i alle samlinger, men jeg er godt tilfreds med mit første forsøg udi den slags). Ideen er tyvstjålet fra dygtige Lisbeth, der kan sit patchwork-kram.

En lille rest Liberty fra Super Carla blev til en lille pose til de sutter, som skal med i dagplejen på mandag. Komplet med hjemmefoldet kantebånd :)

... og så fik Beans arvede Rubens Barn nyt tøj (der ikke får den til at ligne en heksedukke!) med lidt lækre detaljer såsom forede ærmer.

Af og til er det nu meget rart at finde det store, 70er skrummel af en symaskine frem. Om ikke andet så for at teste, at jeg stadig er forholdsvis ferm med nål og tråd...

Nåja, og så har Bean genfundet noget babylegetøj - den (megagrimme!) dinosaurus fra Lamaze har fået en revival og bliver undersøgt på helt nye måder. Og puttet i dukkevognen fra Smallstuff, som var en af de mange, fine fødselsdagsgaver.


Øvelse gør mester, og det er bestemt ikke sidste gang, jeg kaster mig ud i grafisk patchwork

Suttepose i Liberty med navnemærkat

Forårsfarver

Yndighed i dukkestørrelse

Detaljer, detaljer!

Sov sødt, dukkelil

Har du set, hvad den kan, mor?

Mønstermix i fine farver

Bean og den improviserede gåvogn

Outfit details:
Body: Norlie // Strikket vest: fra mormor // Leo-bloomers: H&M // Strømpebukser: Bobo Choses // Prewalkers: Petit Nord

5 kommentarer:

 1. Synes det er dejligt at det ikke altid er puttenuttet det der laves til børn, men det fine grafiske tæppe giver mulighed får at øve barnet i at se andet end bamse og dukkelise motiver.

  Flot farvekombination den troldeunge har på og du er god med en linse,

  Kh bedstemorkaren

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også meget mere til det grafiske end bamser og andre 'barnlige' mønstre.
   Og tak! Jeg kan mærke, jeg bliver mere og mere bidt af at tage billeder, men jeg har stadig en masse at lære!

   Slet
  2. man bliver aldrig færdig med at lære.....eller man bliver bare glad for at knipse, jeg synes det vigtigste er at blive god til motivet og se historien i det.....det tekniske kan der kompenseres for i redigeringsprogrammer.

   KH bedstemorkaren ;-)

   Slet
 2. Så fint dit sengetøj er blevet - mit var heller ikke 100% i alle samlinger ;o) Og hvor er hun bare sød din lille Bean! God weekend til jer - og tak for link, det var sødt af dig :o) Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja, hun er ret sød, når det tager hende :) Også tak for idéen - du laver altså nogle superflotte ting! Velbekomme med linket - det manglede da bare, når nu det var dig, der var krea og mig, der kopierede ;)

   Slet