6. jun. 2013

Sommer, sommer og sol

Vi udnyttede det smukke vejr og tilbragte det meste af lukkedag Grundlovsdag ude i sommerlandet (altså, herinde i vores grønne byrum, ikke?) med Bean og med besøg af Mormor, Morfar og Søsterlil.

Bean sover utroligt uroligt i øjeblikket, så vi manglede alle tre de par timer søvn, der burde have ligget midt på natten. Manglende nattesøvn og hvile er så tydeligt at aflæse i Beans humør og på overskudskontoen, så hun brugte en god del af dagen i går på at pyldre og være gnaven - når hun altså ikke lige skruede charmen på over for bedsteforældre og yndlingsmosteren!

Vi besøgte den nyrenoverede Trafiklegeplads i Fælledparken for første gang om formiddagen - og vi glæder os allerede til at øve sikker trafik med løbecykel og siden med en rigtig cykel. Der er miniaturelyskryds, skilte, stier, veje, parkeringspladser, tankstation og en lille 'bilvask' til børn.

... nåja, der er også gynger, klatrestativ, rutschebane og en sandkasse :)

Efter en (alt for kort!) middagslur tog hele den udvidede familie Bugaboo'en og en citronmåne fra Meyers Bageri (#ligeomhjørnet #farligtfristende) en tur på Tårnlegepladsen, som mine forældre gerne ville se. Bean livede helt op og stavrede rundt med diverse voksne som gå-vogne i bare ben i det varme sand.

Timingen med hendes (relativt!) nyfundne glæde og evne til at være på legepladser i hele og halve timer er ret fantastisk - jeg er i al fald glad for, den ikke satte ind i starten af marts!

Denne nat har også været rocky, men Kæreste tog sofaen, for årets studenter skal ikke bøde med lavere gennemsnit på grund af en censor, der ikke har sovet hele natten! Formiddagen har vi brugt på Institut for Psykologi til den sidste test - og det kommer der meget mere om senere, for det har simpelthen været så spændende.

Vi krydser fingre for bedre søvn i de kommende dage, for Beans og for vores skyld.

Spændende sted!

På stadigt mere sikre ben

Ny legekammerat

... I really do!

Bare ben i varmt sand er Bean-lykke

Store legekammeraterOutfit details:
Bøllehat: Norlie // Body: H&M // Kjole: H&M // Jeans: Norlie // Sokker: Miniature // Sneakers: Adidas

2 kommentarer:

 1. Ej, hvor sjovt - vi besøgte tårnlegepladsen om formiddagen til hen over frokost! Kunne have været hyggeligt, hvis vi lige var rendt ind i hinanden:) Men øv med den manglende søvn. Det er sådan en killer. Jeg tror, jeg har misset noget - hvad er det for noget med Institut for Psykologi? Er det noget med noget job?

  P.s. SÅ fine projekter, du har syslet med:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih, det havde været SÅ hyggeligt! Ja, søvn skal man have. I dag er Bean sendt hjem fra dagplejen med feber, så der har nok været noget under opsejling... Øv.
   Nej, det er ikke noget med job, men et forsøg om det før-sproglige, normale barns omsorgsrelationer og tilknytning vi har været en del :) Jeg skriver et indlæg om det.
   PS: Tak :)

   Slet