8. jun. 2013

Ny årstid - ny garderobe

Sommeren har efterhånden bidt sig fast i Danmark med lange, lyse aftner og temperaturer, der giver mulighed for at smide jakker og trøjer... og giver mig lyst til at sommershoppe (endnu) mere tøj til Bean.

Inspireret af Konen og hendes nylige shoppebonanza hos Lego (jeg gider SÅ godt se den Dødsstjerne, når den engang bliver samlet!) tjekkede jeg Lego Wears sommerkollektion - og der er indtil flere ting, Bean godt måtte få hjem til garderoben :) Og så passede det så fint med, at de flinke folk hos Lego Wear spurgte, om jeg ikke kunne kigge lidt på deres side. Nåja, og skrive lidt om den også!

Bl.a. er der en supersej Lego tshirt med Darth Vader, som ville være et fint supplement og kontrast til de mere girly og pastelfarvede dele af Beans outfits. Jeg mener; kan I ikke lige se den sammen med en fin, koralfarvet nederdel og et par prikkede eller stribede strømper?


... men jeg er altså også ret vild med de her strømpebukser


Bean kan altid bruge ekstra shorts - særligt, hvis de er så fine som den her udgave
Normalt er jeg ikke superstor fan af print på tøjet, men hvem kunne ikke bruge en glad panda-halskæde som den her?
Vi har endnu ikke noget Lego i garderoben, men jeg er altså positivt overrasket over, at det ikke er print det hele - og at der også er søde, tilnærmelsesvis grafiske :), enkle prints.

Der er også MASSER til piger og drenge, der elsker Ninjago/Lego Star Wars/Lego Friends/..., og på et tidspunkt får Bean helt sikkert en egen mening om, hvad der holder.

Og apropos holder - hvis tøjets holdbarhed og kvalitet passer til legetøjets, så tror jeg bestemt godt, man vil kunne spotte Bean med et Lego-mærke på tøjet i fremtiden. Dog er der klart større udvalg til de lidt større børn, og jeg kunne godt have tænkt mig lidt flere valgmuligheder i fx kortærmede t-shirts til Bean.

Hvad synes du? Og kender du Lego-tøjets kvalitet?

Indlægget er sponsoreret, hvis nogen skulle være i tvivl, men ord og holdninger er som altid mine egne. 

2 kommentarer:

 1. Dødsstjernen er skam samlet. For længst.

  Hvis du er på jagt efter noget lidt mere nørdet baby/børnetøj så har thinkgeek.com en del - også med star wars (http://www.thinkgeek.com/tshirts-apparel/kids/)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeez - I er vilde, er I! Billeder - og gerne ved siden af Grynten, så man kan få en fornemmelsen af størrelsen ;)
   Uh, Kæreste kommer til at shoppe sig fattig i tøj fra den side!

   Slet