5. jan. 2013

Januarudsalg (sgu!)

Fordi man godt må forkæle sig selv engang imellem. Også selvom der er mange andre ting, at bruge pengene (mere fornuftigt) på. Og selvom dagpenge ikke strækker sig fantastisk langt, når de faste udgifter er betalt. 

Det føltes - spoiler alert: breaking news! - meget Østerbro'sk at gå rundt med en Søstjernenpose med (småbitte) sko i, kan jeg godt afsløre.

Der blev lidt til boligen, lidt til moren og lidt til Bean:

Normann havde HAYs lækre, lækre Fold/Unfold-dug til reduziert Preiss og så var jeg altså nødt til at eje den. Har elsket den på afstand i flere år, men NU skal vi snart have voksengæster, så den kan komme på. 

Ganni var også så elskværdige at have sat deres sager et godt stykke ned, så en dejlig, blød uldtrøje blev der til mig.

... Bean får også sit allerførste par 'rigtige' sko, der ikke er hjemmestrik/mokkasin-sutsko/fløjlsfutter. Søstjernen havde nemlig også sat priserne ned (og min indre udsalgs-haj ærgrer sig over, at man ikke kan købe sko sådan på forhånd, fordi man jo ikke kan vide, hvad der faktisk passer, når sæsonerne er over en) Så der er et par lige-til-at-spise (og bittesmå) str. 19 pre-walkers i det blødeste, velduftende læder og med skridsikre såler fra Petit Nord. Så skrider hun ikke på det glatte gulv, når hun rejser sig op ad alting (som er det fedeste at gøre lige pt.)Retail therapy skal man ikke kimse ad. Det hjælper på en grå, regnfuld januardag, hvor dagpengeland lurer om hjørnet og man lige har fundet ud af, at Kæreste er væk på diverse mandeture 75% af weekenderne i den kommende tid. (Sic!)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar