4. jan. 2013

Blandede bolscher


... mens vi (jo, vi gør. Allesammen. Det er en cliffhanger af de helt grove) venter på, hvad der kommer til at ske med mig, når barslen slutter om 2 dage (sug i maven...)

Nu med hummer(bisque), syrlig æblepure og krabbekød
Food-blogging fra det sygdomsramte nytår...


Mmm. Kød. Og trøffelbrødkrumme. Og andet godt.

Chokolade, mere chokolade og så lidt brombær og friteret rosmarin

Allerbedste mennesker (str. XL og XXS) i et meget velklædt og herligt øjeblik


Nytårsbordet. Ja, det er en hjemmelavet flødebolle midt på tallerkenen.


... og lidt julestemning fra provinsen


Frk Yndighed i den hjemmesyede julekjole


10 kommentarer:

 1. Godt nytår, for hulen da!!!:) Selvom måden, I hoppede ind i det nye år på, måske godt kunne have været mere fredsommelig og rosenrødt. Men måske det blot betyder, at I så har overstået det værste, og at 2013 nu bebuder et år med søvn, masser af kærestedates og ingen mellemørebetændelse og tigerspring:) Det siger vi bare.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, lige over. Da! Nja, det kunne have været festligere, men var faktisk både hyggeligt, romantisk og afslappende. Så: all is well that ends well.
   Jeg er HELT med på, at vi er ovre det mest anstrengende, selvom vi har en del tigerspring endnu. Der er 10 i alt, jo.
   Jeg håber, I kom fint og raskt ind i 2013 og glæder mig til mælkeskæggede updates :)

   Slet
 2. Men fin mad blev der heldigvis tid til at kreere. Og så kunne jeg godt tænke mig, at der var lidt lyd på billedet med de allerbedste mennesker ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, tak til Cofoco og fin anretningsvejledning! Let og lækkert for øjne og mund. Oh, det var en stjernestund med den gladeste, sprutte-af-grin-Bean. Jeg gad også godt, der havde været lyd på :)

   Slet
 3. To dage. Wow. TO DAGE. Slutter din barsel om to dage? Hvorfor hvis jeg må spørge? Tager far så over, eller skal din lækre Bean i vuggestue? Min barsel slutter først i slutningen af april. Bliver allerede helt svedt ved tanken :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, fra mandag hedder det dagpengeland (igen). Faren tager over, og fordi jeg er på dagpenge, kan vi ikke have barsel samtidig. Han har så til gengæld 12 uger - plus en påske. Og i virkeligheden startede han jo d. 22.12. med juleferien. Så det er en dejligt lang far-barsel. Som bl.a. skal bruges på APA med motorik-for-fædre-hold :) Jeg er bestemt heller ikke klar på at det er slut endnu. Eller ikke at vide, hvornår jeg skal noget andet. Eller hvad jeg skal. C'est la vie...

   Slet
 4. og BTW, så er det mig, Signe, der skriver fra min Google-konto som SKH :/ Jeg er åbenbart ikke venner med din blogs kommentarfelt:

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg gættede det godt :) Mystisk med kommentarfelt... jeg synes ellers, det plejer at være ret omgængeligt

   Slet
 5. Oh. To dage, mand. Det er snart. Jeg kan godt huske suget i maven fra da jeg stod i den situation, men jeg overlevede, og det kommer du også til. I fin stil endda. Totalt luksus, at barslen overgår til daddy-o, så du ikke skal give helt slip endnu. Hepper på et fedt (deltidsagtigt?) job til dig, så du kan få præcis det du ønsker dig ud af den famøse work/life balance.
  Godt nytår!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er herresnart, og jeg tog også lige en tudetur i går aftes efter en lidt dum dag. (Noget med nogen, der havde tømmermænd efter spontan bytur. Og det var ikke mig)
   Tak for hepning - any job would do, lige nu i al fald. Jeg HADER dagpengeland.

   Slet