19. mar. 2012

Vidunderlige overraskelser

Det har været den mest fantastiske weekend.

Helt anderledes end jeg havde regnet med, men meget, meget bedre end jeg kunne have planlagt.

Lørdag var vi igen i det kommende hjem - denne gang for at måle op, så der kan indrettes virtuelt inden indflytning. (Som sandsynligvis først bliver ultimo april eller 1. maj. Jeg satser på at gå et par dage over tiden) Den er stadig skøn og vi er stadig helt vilde med lyset og istandsættelsen og rummene.

Søndag troede jeg, at Kæreste og mig skulle mødes med forældre og Søsterlil til forsinket fødselsdagsbrunch.

I stedet havde Søsterlil arrangeret et baby shower med mine yndlingsmennesker - helt uden at jeg havde nogen anelse om noget. Det blev den hyggeligste søndag med god mad (hun har virkelig haft travlt med at bage brød, muffins og kager og købe ind til 15 mennesker af oste, pølser, frugt og andre dejligheder), babykonkurrence (Bean afslører vinderen, når hun kommer til verden - noget med dato, tidspunkt, vægt, længde, øjenfarve og hårfarve), masser af flotte gaver og tid til at snakke med alle de dejlige mennesker, jeg kender, som valgte at bruge en søndag på at fejre, at jeg er gravid.

Det var så overvældende, at jeg først rigtig reagerede, da Kæreste og mig var kommet hjem. Siddende med gaverne omkring mig i sofaen og listen over, hvem der havde medbragt hvad, kunne jeg pludselig slet ikke stoppe tårerne, der vældede frem.

Tænk, at der er nogen - og endda så mange! - der gør sådan noget for en. Og tænk at have en søster, der har arrangeret alt det.

(Jeg bliver helt rørt igen bare af at skrive det)

Kan man tænke sig noget bedre?

6 kommentarer:

 1. Lyder som en dejlig weekend. Og hvor er det spændende med et nyt hjem. Tak for din søde hilsen på min blog.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så lidt - det er spændende at følge lidt med i jeres boligprojekt.

   Slet
 2. Sød moster in spe. Hende er du da vist (også) ret heldig med. Kan godt forstå, du tuder lidt. Men pas nu på ikke at tude ned i tastaturet, så du kortslutter et eller andet ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe - nej, jeg har efterhånden vænnet mig til at have en pakke lommetørklæder på rede hånd. De er gode både til spontan tudning og spontant næseblod. Det lærer man, når man éen gang uvidende har gået igennem hele Netto med blod i halvdelen af hovedet...

   Slet
 3. Fantastisk weekend. Og virkelig sød søster og veninder, du har. Det ville jeg også tude over (af glæde, forstås), hvis jeg var dig. Fik dig og Bean nogle gode gaver? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Oh, ja. Jeg er så heldig med dem allesammen. Der var nogle helt vildt gode gaver - endda nogen, som jeg havde på min 'det kan vi købe, hvis der er lidt luft i budgettet'-drømmebabyting-liste. Et tæppe med bambier fra Fabulous Goose og en skøn uro fra Artechnica. Og gode bøger, kært tøj og gavekort til massage til mig. Bl.a. Det var helt overvældende.

   Slet