8. mar. 2012

Phew no. III

Scanning (med læge og jordemoder) er vel overstået.

Hun ser ud til at trives helt fint og gøre alt det hun skal med vejrtrækningsøvelser og bevægelser (jow tak!) - og alle funktioner så også rigtig fine ud. Der var rigeligt fostervand og moderkage og navlesnor så også gode ud.

Det er ikke verdens største lille pige, men hun er inden for normalen og lader bare til at følge sin egen kurve. Og vejer her 32+1 næsten 1800 gram.

Lægen estimerede fødselsvægten til omtrent 3200 gram. Hvilket - fortalte mine forældre, da jeg ringede med gode nyheder - er det samme som jeg selv vejede for (på søndag. Jeg mindes i øvrigt ikke nogensinde at have tænkt så lidt over fødselsdag og fejring som i år) 28 år siden.

Og så er giver alting jo fin mening og passer smukt sammen. De har ikke indkaldt mig igen, men vil lade det være op til jordemoder at skønne om endnu en scanning er relevant ved de kommende besøg.

Men for pokker hvor er det rart med afklaring!

4 kommentarer:

 1. ..og solen skinner. Kan det være meget bedre? Fødderne op og slap så lidt af - der skal snart pakkes flyttekasser ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ret tæt på så godt som det kan være :)

   Slet
 2. Phew!!! Godt, I kan ånde lettede op nu. Håber, du har nydt solskinnet i dag og forkælet dig selv med en kage. Det må man godt, når man har tre phew'er veloverstået :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ikke just kage, men i stedet middag med Kæreste på Cofoco. Og det er så dejligt med lidt ro på alting.

   Slet