27. sep. 2013

Mens vi venter...

... der er lidt radiostilhed på bloggen i denne tid. Det er ikke fordi, jeg ikke har noget at skrive om. Tværtimod. Der er lige ved at ske noget spændende, men lige pt. venter jeg i spænding.

Det er der også andre, der gør. Eller. Det gør de om et par måneder, for i dag røg der et par julesokker i stor størrelse afsted til min folkeskolevenindes børn.

Jeg blev så inspireret under syningen, at jeg også kastede mig over en sok til Bean. Og hvis du er fristet, kan vi helt sikkert også finde ud af en sok til dig eller dit barn!Den grafiske sok med skrigende rødt for bliver her på matriklen, og i den kommer der til at være hyggelige ting i løbet af julemåneden til mor, far og Bean.

Den prikkede og den stribede er - as I type - på vej mod provinsen med hvert sit barnenavn skrevet på med svungen (tekstil)pen.

Hvis der skal en stor julesok hjem til dig, så smid en kommentar med din mail her - så kontakter jeg dig.

6 kommentarer:

 1. Jeg er totalt forelsket i dem! Gid jeg kunne sy selv. Min søde og sokkeløse datter hedder Laura Elise og i år er det hendes første jul. Jeg ville elske at kunne lægge små gaver frem til hende. Til den tid vil hun nemlig fint kunne forstå ideen :-) Jeg krydser fingrer! Min mail er christine-stensbo@hotmail.com P.s. Jeg er ret pjattet med sækkelærred/rød :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej igen!
   Jeg forstår da godt, at min mail kommer tilbage igen. Jeg har skrevet den forkerte mail :)
   Den rigtige er christine_stensbo@hotmail.com.
   Håber det virker :)

   Slet
 2. Hvor ville jeg ønske, at vi ikke havde en sok til arvingen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. ... men har I til jer selv? Vi kører konceptet med forældre-sok, hvor man (når der er tid og overskud) lægger et eller andet i til den anden. Det holder!

   Slet
 3. Hej! Jeg er meget interesseret i et par af dine fine julesokker til mine drenge :) Du må gerne skrive til gittegoth@yahoo.dk

  SvarSlet