6. jul. 2013

VIND: Sikkerhed fra Norton til dig og din smartphone!

Lige før vi tog på ferie til Berlin (did I tell you about that?) kom der et lækkert survival kit ind ad døren med masser af beskyttelse og solgule farver til os.


Jeg blev umiddelbart mest begejstret for chokolademandlerne fra Summerbird og den lækre solcreme fra Vichy, mens Kæreste kastede sig over grejet fra Norton.

Men jeg må indrømme, at da jeg først havde kigget lidt nærmere på Norton Mobile Security, så kom jeg til at tænke lidt nærmere over min egen omgang med smartphones og sikkerhed. For jeg poster glad og gerne på Facebook, at vi er på legepladsen og hygger eller lytter til skøn jazz i Østre Anlæg - så alle kan se, at jeg ikke er hjemme lige nu. (Forresten: hvis nogen ved, hvordan jeg kan instagramme med en Windows Phone, så sig lige til!) 

Jeg tjekker også løbende min mail, hvis jeg kan se, der er tikket en ind (dårlig vane, I know). Helt uden tanke for, at cyberkriminelle faktisk kan hacke min mail, hvis jeg bruger offentligt WiFi. Og tænk engang, hvis jeg brugte min smartphone og et offentligt netværk til at tjekke mine konti?

Et password har jeg dog (endda flere forskellige til mail/Facebook/blog/mobil/...) - så lidt tænker jeg trods alt på min sikkerhed.


Og hvad med dig? Er du sikker?


Norton har givet mig muligheden for at udlodde 3 Norton Mobile Security-pakker til 3 læsere, der gerne vil være mere sikre. 

For at være med og optimere din sikkerhed til sommerens mange udendørs events, skal du:
 1. Smide en kommentar til indlægget her (og en mail, hvis du ikke har en blog. Ellers kan jeg jo ikke fortælle dig, at du har vundet!)
 1. Like Østfronten på Facebook eller følge på Bloglovin'

Du er også mere end velkommen til at dele konkurrencen på din egen Facebook eller blog - det er faktisk vigtigt, det her sikkerheds-issue!

Konkurrencen kører fra NU og indtil d. 16.7. kl. 23.59.


4 kommentarer:

 1. Lækker præmie :) Jeg er med! Og jeg følger dig på Bloglovin.
  Kh Signe

  SvarSlet
 2. Hmm det der sikkerhed er vidst noget jeg burde bruge lidt tid på...
  Følger dig på face og læser fast din blog !
  Myric@ka-net.dk

  SvarSlet
 3. Vil gerne deltage :) følger på FB
  Mvh Heidi
  heidiolsson@hotmail.com

  SvarSlet
 4. Så'n en pakke vil jeg da gerne vinde :) så jeg kaster et lod i puljen...

  Følger dig på fb, og bloglovin - kh Sandra

  SvarSlet