6. jul. 2013

Nogen skal jo vinde!

Vi er tilbage i 2100 Spelt efter en helt igennem fantastisk ferie i Berlin. Ahmen altså, hvor har det været skønt, og vi har alle tre nydt tiden med hinanden og fået fine oplevelser alle dage.

Kæreste og mig skulle lige lære, hvordan vi bedst (og mindst stresset!) rejser med Bean, men efter den første dag, hvor der gik lidt søvnbøvl i den, fandt vi en rytme, der passede os og Bean, og derfor var resten af turen den fedeste fest. Vi føler helt klart, vi vandt i det store ferielotteri.

Nåmen, jeg skal nok skrive meget mere om det hele - inklusive de awesome steder, vi fandt, og som ikke kan få nok anbefalinger med på vejen - men der er jo også lige nogen, der skal have nogen sandaler.

Random.org og jeg siger stort tillykke til morihavnen! Jeg smider dig lige en mail, så sandalerne kan komme godt afsted :) 


Tusind tak til alle jer, der kender nogen med str. 25 i fusser, og som gerne ville lege med (ps: Vevika - solbrille-vinderen VAR faktisk nr. 1, så det kan lade sig gøre) - og tak til Fritidsagenten for Teva'erne.

Det er nu egentlig ret sjovt at flyve, synes Bean. Særligt når man kan charme sine medrejsende...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar