5. apr. 2013

The devil is in the detail!


Jeg er en heks. Eller en djævel. Eller en blodsuger. Eller en topløs forside-dulle.

Altså. Ikke hvis man spørger Kæreste eller Bean (håber jeg! Selvom det sidste måske ikke ville være helt skidt…), men hvis man spørger min indre 7-årige udklædningsdulle!

Jeg skal til stuhr, stuhr fest lige om lidt med garanteret sjovheds-faktor. Og min skønne veninde, der er værtinde, har meddelt, at man ikke bliver lukket ind, hvis ikke man er klædt ud. Det var også hende, der holdt 30 års fødselsdag med udklædning, og selvom hun dengang ikke var helt tilfreds med at hendes med-fødselar havde stået fast på at gæster og værter skulle være smukke i 80er get-up, så er det (så vidt vides!) nu helt frivilligt. Og lad mig lige sige, at den dér 80er fødselsdag var ret fantastisk. Derfor er jeg helt sikker på, at denne også bliver det. 

Derfor er jeg nu gået i totalt overdrive for at finde det perfekte kostume - og har derfor brugt en del tid på at overveje, hvad jeg skal være når jeg bliver stor. De flinke mennesker på gag.dk har spurgt, om jeg ikke ville skrive lidt om deres side, og eftersom jeg alligevel var på kostumejagt, tænkte jeg, at det perfekte outfit måtte kunne findes hos dem.  

Heldigvis for os med hemmelig trang til at lege udklædning af og til, er der efterhånden indtil flere gange om året, hvor det er 'legalt'. Fastelavn har fået følgeskab af Halloween (og der er MASSER af kostumer til halloween på gag.dk. Jeg er fx helt solgt til ideen om Bean som verdens sødeste flagermus) 

Kan I se det for jer? Store, blå øjne og små, sorte vinger. Kostumet kan findes HER

(Luksus)problemet er, at der er SÅ mange muligheder. Og det tager altså lidt tid at klikke sig igennem siden, fordi der er grænser for, hvordan man kan sortere i sin søgning. Når det er sagt, så er det nemt at vælge en kategori, hvis man nu VED, at man skal til 20er fest eller helst vil være cowboy. 

Indtil videre er jeg endt med at begrænse mig til følgende valgmuligheder: 

 • Et stort, fint græskar (men så støder jeg nok ind i alt og alle hele tiden)

Skægt, men nok lidt upraktisk. Kan findes HER
 • Sølvfin-dansepige fra Grease

Se, hvor pæn ;) HER
 •  … eller måske i stedet Frenchies beauty school-outfit

Man skal IKKE gå ned på lyserød.  Det findes HER

 • Jeg må tilstå, at jeg er RET fristet af det her! Det er da for sjovt. 


What's not to like? Og jo, det er den type fest, der kan bære det! Se mere HER
 • Man kunne selvfølgelig også tænke i noget lidt mere kropsnært...


Men måske er det lidt overkill? På den anden side er parykken awesome. Se HERHvad synes I?

Er der ikke nogle gode bud imellem, eller kan I finde på en endnu bedre idé? Jeg tager imod forslag med kyshånd, for når jeg endelig skal ud, så skal det gøres med manér!Indlægget er sponsoreret (hvis nogen skulle være i tvivl!), men indhold og meninger er mine egne.

6 kommentarer:

 1. De har nogle superseje ting hos gag.dk. Jeg købte halløj til Øglens piratfest hos dem (helt usponsoreret - hrmpf ;-)) og synes, at tingene var i god kvalitet, og at servicen var helt i orden. Og så var der jo ca. en milliard ting at vælge imellem.

  Den eneste anke er, at det ser ret sjovt ud på ens kontoudtog, når der er en trækning fra GAG. Mente HDD. Men det er nok en mandeting at pornoficere ting unødigt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er nemlig rigtig mange, fine ting! Det er givetvis en mandeting (eller... blandt 16-årige piger, hvis de stadig er som dengang jeg var ung, kan alting også udlægges som noget 'frækt')
   Bankrådgivere skal også have lidt skæg i livet - gag på kontoudskrifter hører vel herunder?

   Slet
 2. Synes i øvrigt, at det lyserøde outfit er sejt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Me too! (Men jeg er altså også ret vild med det topløse)

   Slet
 3. Et af de to Grease-outfit, helt sikkert! Det ligner noget, der kan styles til andre lejligheder også;) Og tænker også, at det bliver svært at få noget indenbords, hvis man er græskar...?

  SvarSlet
  Svar
  1. God pointe med græskarret - selvom: ingen kan se det, hvis man spiser sig en topmave til! Frenchie kan helt sikkert styles i andre forbindelser også :)

   Slet