16. apr. 2013

Møbeldrømme og amme-sofaer

Kender I det?

At der efter endt graviditet og amning er kommet en permanent fordybning i sofaen, der hvor man har placeret sin (efterhånden ret flade) bagdel. Først mens man blev tykkere og tykkere, og siden med et lille barn i favnen og opknappet bluse.

Og hvis der ikke er en decideret fordybning, så er der helt sikkert en del spor (selvom betrækket bliver vasket en sjælden gang imellem) af mælk/gylp/diverse madrester.

Sådan er det med vores sofa. Og efter Bean står en del op ad sofaen og endda har luret, hvordan hun klatrer derop, så hænder det også, at hun indtager en stående buffet og dermed krummer en del i sofaen.

Derfor drømmer jeg om en ny.

Hvor der er plads til at både Kæreste og jeg og Bean kan ligge og flade ud af og til foran skærmen til en omgang Kaj og Andrea (jeg knuselsker i øvrigt Kajs mimik. Særligt den sure, sammenrimpede mund.) Og som både er pæn og praktisk. Og til at betale.

Og selvom det ikke bliver lige nu eller lige om hjørnet, vi investerer i noget andet end HAY-sofaen, så kan man jo altid lure!

De flinke mennesker hos Nicehome.dk har spurgt om jeg ikke ville skrive lidt om dem, og det var jo en oplagt mulighed for at komme igang med at undersøge sofa-markedet. 

Siden har en super let navigation - delt ind efter det rum, du ønsker at møblere - til præcis den kategori af sofa, man kunne ønske sig - så jeg fx kan undgå at blive konfronteret med lædersofaer! (Og så er der i øvrigt kategorier på siden, der hedder 'Tilbud' og 'Lagersalg' - magiske ord :))

Jeg lurer lidt på disse to muligheder:

Moskva-sofa, der har en aldeles fin pris og et enkelt look

London-sofa, der har et lidt blødere udtryk
(men sikkert alt for mange puder, hvis du spørger Kæreste!)

På et eller andet tidspunkt er vi nok også nødt til at overveje noget mere opbevaring til Beans tøj og ting og sager. En reol, et skab, en kommode... overvejelserne er mange, men det er jo det smukke ved indretning med børn. Det er om noget dynamisk!

I tilfældet med Bean og opbevaring kommer det dog ret meget an på, hvorvidt vi kan overtale naboen til at sælge os sit indbyggede skab, så vi kan rykke bruser og håndvask ud af 'børneværelset'. 

Umiddelbart tænker jeg, at det er mest praktisk med en kombination af åbne hylder og skuffer, så det er let at gå til fx legetøj og bøger, og man samtidig kan gemme noget (af det mindre kønne legetøj...) ad vejen.

Denne kunne være en mulighed... Find reoler her

... og når man er så heldig at have en så sød kusine som Beans, der hjertens gerne låner bøger ud, så kan det godt knibe lidt med pladsen i morens og farens reol (selvom den går fra væg til væg og fra gulv til loft. Var der nogen, der sagde akademikerhjem?)

Læsehest in the making. I siger bare til, hvis vi skal teste børnebøger (hint, hint!)

Nye, arvede bøger til samlingen. Og søde, blå sko med sløjfer.


Bean i et (sjældent) tænksomt øjeblik


Uh! SKO!
Dejligt med store kusiner, der har masser af legetøj og lækker legemad!

... og dejligt med svigerinder! Mmm. Æblekage.


Outfit details: Stribet tee: Name it // Strikcardigan med stjerneknapper: Norlie // Sølvstrømpebukser: Norlie // Gamacher med gule lapper: Soft Gallery


Indlægget er sponsoreret (hvis nogen skulle være i tvivl!), men indhold og meninger er mine egne.

2 kommentarer:

 1. En flydersofa kan helt klart anbefales, og ovenstående ser ikke dårlig ud. Vi har nu en fra Bolia i forvejen, som jeg også kan stå inde for. Kan betrækket på sofaerne fra Nicehome vaskes? Det må være et must, at de kan det, ikk';)

  Dejlige billeder af den lille læsehest, i øvrigt.

  SvarSlet
  Svar
  1. God pointe. Vaskbarhed er alfa og omega. Ja, hun er nu ret sød, hende den lille. Særligt når hun giver sig i kast med bøgerne. Det kan man godt bruge lang tid på.

   Slet