16. mar. 2013

Tid til at tænke

Alenetid burde være alle forundt.

Bare lidt, bare engang imellem.

Det var fantastisk. Også selvom jeg selvfølgelig var alt for ambitiøs og kom til at lægge alt for mange planer for hvad jeg burde nå. Så det var ikke afslapning og hvile, jeg nåede.

Til gengæld havde jeg tid og ro til at tænke. Over livet. Over min 'situation'. Over at være blevet nr. 2 til en jobsamtale sidste uge. Og så endte jeg med at tænke mig selv ret langt ned. For får jeg nogensinde et job? Og hvordan skal det gå, det hele? Og er der overhovedet nogen, der kan bruge mig og min faglighed, arbejdsmoral og kunnen til noget?

Suk. 

Jeg prøver at få det bedste ud af min... ahem... lediggang, men det ville faktisk være rigtig rart med et job. Ikke noget vildt og blodigt. Men et eller andet, der bare er nogenlunde interessant.


Nå. Men det var skønt at sove en hel nat. Og det var skønt at sidde lang tid over morgenmaden med et blad.

Og det var vidunderligt at få Kæreste og Bean hjem igen. Vi havde alle savnet hinanden. Og vi har brugt ugen på at pleje helbredet, for vi har på skift været ramt af noget træls Roskilde-værk. Lad mig bare sige, at det ikke er optimalt med kun 1 rask person i husstanden. Særligt, hvis den raske er mig.

I dag udnyttede vi det smukke vejr (altså - først på dagen, ikke?) og tog til Humlebæk for at se Louisianas Pop Art Design-udstilling. Bean havde en fest! Dels med at kigge på alt den spændende kunst og alle de spændende mennesker. Dels med at spise lækker mad i cafeen - og ikke mindst med at tumle rundt i børneafdelingen! Kæreste og mig fik set det meste af udstillingen, men det er (naturligvis!) ikke den samme oplevelse, som når vi har været afsted bare os to med tid til at dvæle ved kunsten. Ikke desto mindre kan jeg kun anbefale et besøg. Især når vejret er smukt. (Og så kom jeg lige til at besøge noget lagersalg, som Plummum anbefalede. Det viste sig at være farligt og/eller herligt, afhængigt af om det er min økonomi eller modesans, du spørger. Mere om det en anden dag!)
... hun er en lang pige efterhånden, hende Bean. Vi målte i eftermiddags noget, der minder om 78 cm.6 kommentarer:

 1. Ej, er ked af at du ikke fik det job. ØV! Men altså... op på hesten igen. SELVFØLGELIG får du et job, men det ER ikke nemt lige nu (ja, ja den har du hørt før - I know). Men du er sk*** sej! Bum.

  Undskyld mange gange til din økonomi, men viser du ikke dit køb frem på bloggen? :)

  GOD idé med Louisianas Pop Art Design. Vil så gerne se den udstilling og havde helt glemt (eller aldrig tænkt over), at Louisiana har en børneafdeling. WIN!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, de fleste større museer har børneafdelinger - jeg kunne også godt tænke mig at komme på Nationalmuseet med Bean snart (og det er endda gratis).

   Tak for peptalken - der skal nok komme noget på et tidspunkt, men det er skisme svært at være optimist altid...

   Jo, jeg skal nok vise frem, men der skal lige være lidt dagslys, så jeg kan få taget nogle nogenlunde ok billeder :)

   Slet
 2. Hvor skægt - C og jeg har netop talt om, at vi aldrig har været på Louisiana med pigerne. Eller sammen, for den sags skyld (og det vidner så om, hvor lang tid siden, det er, at jeg har været der, øv). Så lad os straks komme derop - det ser jo fantastisk ud med plads til små poder!!!

  Og hvor lyder det dejligt med lidt alenetid. Selvom du også nåede omkring nogle af de mere tunge tanker. Du ved, at jeg er helt med på, hvilke tanker du gør dig. Så sig til, hvis du har brug for at vende dem på et tidspunkt. De er nemlig ikke så sjove, hvis de får lov at sidde i kroppen for længe. Håber dog, at du på et tidspunkt inden længe kan vende jobsamtalen til noget positivt igen. Jeg tror i hvert fald på dig;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har været der med nogenlunde jævne mellemrum og nydt det hver gang. Også turen ud og hjem langs Strandvejen, mens vi overvejer hvad man dog skal bruge al den plads til, de har i kæmpevillaerne.

   Og der er børne-paradis i tre etager med plads til små og større børn - til at tumle, tegne og dimse. Det er godt, er det.

   Alenetid var godt. Det var det. Fordi jeg faktisk fik tid til at mærke lidt efter hvordan jeg har det med det hele. Jeg kunne bestemt godt bruge en 'vending', men lad os tage den over mailen :)

   Slet
  2. Louisiana, here we come! Hvor lyder det fedt.

   Og så ses vi efter Påske, ja vi gør;)

   Slet
  3. God tur! Glæder mig til at se dig igen efter påske.

   Slet