20. mar. 2013

Hvad postbudet kom med

Jeg skrev et indlæg for lidt tid siden om det dér med søvn her på matriklen. Og Konen - som har en skøn, lille Gryntegris med et stort sovehjerte - var simpelthen så fantastisk at sende mig en pakke med helt vildt lækker chokolade. Bare fordi.

Af hjertet tak! Det var simpelthen så sødt.

Halvdelen af pakken røg i går aftes efter Bean var lagt (hvad sker der i øvrigt for, at hun er helt træt og har næsten lukkede øjne, når vi bærer hende ind, men så vågner og holder fest i omkring en time i sengen?)

Den anden halvdel kunne snildt ryge i aften - særligt fordi jeg har lidt grus i øjnene efter en nat, hvor Bean mente, at vi da er vågne fra kl. 23-01.30. Og med 'vi' mener jeg 'Bean og mig', for Kæreste fortrak hurtigt til sofaen. Han var nemlig ved at blive ret gal i skralden over ikke-sovende barn, og mente derfor, at det var bedre at konfliktnedtrappe ved at forlade situationen. Hvilket er fair nok. Men lidt træls for mig.

Anywho. Jeg har nu håndlavet, fynsk chokolade til at sweeten the deal, når Kæreste skal ud i aften og jeg har babyvagten. Blogland er af og til et ret fantastisk sted. 

I øvrigt er der flyttet et stykke stor, grøn plastik ind herhjemme. Mens vi venter på Godot foråret (eller i det mindste at der ikke er sne og storm over det hele) skal Bean jo ikke snydes for sin yndlings-legeplads-aktivitet.

Om hun kan lide at gynge? Hvorfor tror I det?
(Se i øvrigt venligst bort fra rodet i baggrunden!)

Totalt god chokolade (og virkeligt godt ramt med smagen!) og sødt kort fra Konen

8 kommentarer:

 1. Chokolade er godt. Men hov, er det ikke Kæreste, der har orlov? Så synes jeg ikke, det er helt fair, at flygter ind på sofaen. Især ikke, når du - også -har babyvagten i aften. Hvaffor noget rod??

  SvarSlet
  Svar
  1. Næh, det kan du have ret i. Men det var vist en god idé alligevel, når nu han var i gang med at blive rigtig irriteret. Jeg påberåber mig friaften de næste par dage, når der nu er utroligt vigtige mandeting at lave i aften...

   Slet
 2. Vi havde held med at varme sengen med en varmedunk inden Skrubbe blev lagt ind. Så der ikke er så meget kuldechok over, at komme ned i sengen. Og så det der at lære dem begge at falde i søvn selv. Altså der hvor de skal sove og ikke i mors eller fars arme.
  Men lækkert med chokoladen ellers:) Den ser go` ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kunne være vi skulle prøve. Det er bare så mystisk at hun kan blive lagt og så ligge stille og afslappet i 5 minutter - og DERefter at fyre den af med fest og ballade og trillen og rullen rundt og rejsen sig op. Det mest træls er, at hun faktisk KUNNE falde i søvn selv. Men den sidste måned går det kun, hvis vi er der og holder hende i hånden, mens hun ligger i sengen.

   Slet
 3. Træls med afbrudt nattesøvn, men sej gynge. Hvor har I købt?

  SvarSlet
  Svar
  1. BR, simpelthen. Til 169 kr. Den fås vist også i blå og måske i rød, men den grønne er vel egentlig meget fin og forårsagtig (når nu vejret ikke er!)

   Slet
 4. Uhm, ikke dårligt med chokolade og søde ord:) Kan godt forstå, det må være godt at varme sig på oven på vagten med fest-Bean.

  Og hey, man skal ikke kimse af grøn plastik, når det bringer sådan nogle smil frem!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, grøn plastik er ikke altid af det onde. Og jeg vælger grøn plast ANYDAY over pink Hello Kitty-helvedet!

   Slet