8. okt. 2012

... mystiske barn

Bean har sovet... ahem.... sporadisk de sidste par nætter. Faktisk de sidste par uger. Noget med at vågne et sted mellem 4-8 gange hver nat og græde/råbe.

Til gengæld har hun så sovet ganske lidt i løbet af dagen. Noget med max en times lur 3 gange mellem 7-19.

Og i dag - hvor Farmor kom på besøg helt fra det vestligste Danmark og havde et par timer til at se sit yngste barnebarn inden hun skulle hente det ældste fra vuggeren - valgte Bean så at sove middagslur på  små 3 timer. FTW?

Efter en formiddagslur på små 2 timer.

Farmor nåede derfor kun lige at se skyggen af et barn, der vågnede lige som hun var på vej ud ad døren. Stakkels farmor.

Men sikken en fest af hygge og leg, vi har haft hele dagen, Bean og mig - og Bean og Kæreste.

(Til gengæld nægtede hun pure at sove en eftermiddagslur og tog 45 minutter at lægge til at sove til aften.)


... lillebitte konkurrence (hvor man vinder æren) : gæt hvem der kom afsted uden pusletaske, havde et barn, der lavede en seriøs omgang gefüllte prut i lokal kontorforsyning, tog på lyntur i SuperBrugsen for at hamstre 'grøntpose', købe bleer og vådservietter - og betalte, skyndte sig ud af S-B, gjorde klar til al fresco skiftning af barnet og opdagede at bleer og vådservietter ikke var kommet med.

2 kommentarer:

  1. Sådan er det bare; børn er uforudsigelige, men Bean har vel trængt ret grundigt til at sove :-) Mht gættekonkurrencen - næh, den er for svær ...

    SvarSlet
    Svar
    1. Tilsyneladende... men synd for Farmor. Og konkurrencen er lige til ekspertrunden i TP, jeg ved det godt ;)

      Slet