18. apr. 2012

Husmoderlighed

Når nu man jeg ikke kan bygge rede (suk, gad godt have Beans pusleplads, tøj-opbevaring og sovested klar på nuværende tidspunkt!), så tager andre dele af ens mit husmodergen øjensynligt over.

Derfor blev der i går bagt boller og rugbrød - og så fristede Øglemors lakridskarameller i en sådan grad, at de også blev afprøvet (ja, egentlig er de jo snarere The Food Clubs, men det var hos Øglemor, jeg lærte dem at kende)

Kæreste har godkendt både rugbrød, boller og i særdeleshed slik. Tror også jeg er nødt til at prøve de dér Bounty.

I dag skal bruges på lidt vasketøj samt at få bagt og nedfrosset pølsehorn og minimuffins til flyttefolket. Og måske lidt flere boller. Men i al fald også en ordentlig omgang spaghetti bolognese, som også kan fryses og spises når Lillepigen er her og vi ikke orker at lave mad.

6 kommentarer:

 1. Det er da fint, at du får kanaliseret alle redebygger-hormonerne ud i noget produktivt i stedet for at vandre frustreret rundt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det skulle man tro. Gik dog lige voldsomt nok til den i går, så i dag bestemmer kroppen at jeg holder sofaen...

   Slet
 2. Dejligt at sylte og bage lidt - og få lavet lidt mad til fryseren :-) Og dejligt, at I kunne lide karamellerne. Jeg har også lavet en variant med havsalt, men de forsvandt så hurtigt (mange af dem blev givet væk som værtindegave, skal det lige siges), at jeg ikke nåede at få taget et billede :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg forudser, at vi bliver vældig glade for frysermad. Mmm - havsalt lyder fantastisk. Hvor meget havsalt brugte du? Jeg har med vilje pakket nogle karameller ned i andre beholdere for at give dem videre til Søsterlil og forældre i morgen. Bounty'erne er i øvrigt også vældig gode!

   Slet
 3. Brugte en toppet teskefuld havsalt, mener jeg. Men de kunne godt have tålt lidt mere. Smag og behag, you know... :-)

  (Og ja, Bountyerne er også rætti gode. Synes dog, mine blev noget klistrede. Brugte nok for lidt kokosmel)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er noteret. Der er købt mere kondenseret mælk, men jeg har lovet Kæreste at vente med at fabrikere mere slik indtil vi har spist os igennem de sidste par dages produktion ;)
   Jeg slumpede både mælke og kokosmængde, indtil jeg var tilfreds med konsistensen. Men det var ret griset at forme Bountyerne. Jeg tænker, at Bean engang i fremtiden vil synes det er VÆLDIG sjovt at lege med)

   Slet