15. nov. 2012

Disclaimer: indeholder krea

Siden sidst har der været rim'li' meget gang i symaskinen her i andelen. (Det er også noget med at udnytte at monstrummet fra start-70'erne er blevet hejset op på bordet og pakket ud. Sådan en bunke metal vejer altså en hel del) - bl.a. har Bean fået en ny, lille pusletaske. 

Som er total praktisk til de små, korte ture, hvor man bare lige skal have et par bleer og nogle vådservietter med. Fordi den netop indeholder bleer og vådservietter og ikke andet. Den er i bævernylon yderst (praktisk i dansk vejr) og voksdug inderst (= let at rengøre efter pusling). Og lille nok til at ligge i fodenden af barnevognen. 

Lille og fiks

... og med praktiske lommer.

Når man ikke skal længere end legepladsen og tilbage igen, så er det skisme dejligt, at man ikke (længere) behøver at slæbe den store pusletaske med. Og så lover jeg i øvrigt, at Bean syntes, det var skægt at gynge for første gang. Der var smil både før og efter billedet blev taget. Det er bare skidesvært at fange med mobil-kameraet!Nåmen, udover pusletasken er der også blevet syet noget hagesmæk og noget Mac-cover af voksdugs-stoffet. Og en fin decemberkjole til Bean af noget rød/hvid-stribet værk. Og jeg har købt både mønster og bordeaux fløjl til julekjolen, så der kan skrues max op for yndighedsfaktoren.

Alt dette er der nemlig tid til, når Bean har fundet ud af at sove ca. 2 timer til middag. I barnevognen. I gården.

Oh yes!

(Husk lige at give away'en løber til søndag - hvis du eller nogen, du kender skal deltage. Klik HER og kom direkte hen til den)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar