7. maj 2012

Som lovet - nu med billeder

Skønneste, lille Bean. Knap en time gammel og i sit allerførste sæt tøj - udvalgt og påklædt af Kæreste/Faren

(Fordi Kæreste da også synes, vi skulle have billeder af mig med veer... Her i... ahem... venteposition til undersøgelsen, der viste, at jeg sådan set var 10 cm åben)
Alt er vel på Østfronten. I nat har vi faktisk fået sovet allesammen. De sidste tre nætter har ellers været noget af et show med baby, der nægter af lave andet end at skulle hyggeamme, gå i flitsbue og/eller ligge hos sin mor. Og det har været sindssygt hårdt for Kæreste og mig.

Men i nat - og i alternativt pølsesvøb anbefalet af jordemoder - sov hun faktisk i ca 2½ times intervaller med amninger imellem. Hvilket betød, at det gjorde hendes mor også. Og faren kunne sove - på sofaen i stuen - hele natten.

Vi er stadig helt vilde med hende og er ved at lære hendes forskellige lyde at kende lidt bedre. Kæreste er helt fantastisk med hende. Og vi er (indtil videre!) gode til at give hinanden plads til at gøre tingene på hver vores måde.

Mormor og Morfar og Moster var forbi i går og medbragte frokosten og begejstrede miner for den lille. Farmor var forbi fredag, hvor vi også var til kontrolvejning (50 gram taget på på 2 dage er vist helt ok - bliver spændende hvad sundhedsplejersken siger i morgen), og her gik vi frem og tilbage til barselshotel, hvilket nok var pænt overkill for mig, for jeg tilbragte resten af dagen i sengen med lidt feber og utilpashed.

... nåja. Og i dag er Bean 1 uge gammel (Hendes navn bliver en hemmelighed for blogland, men hun er opkaldt efter et af mine absolut yndlingsmennesker - sin oldemor, som ville have elsket at kunne lære hende at kende)

2 kommentarer:

  1. Nuuuuuurh!

    Ville også have elsket at opkalde mit Pigebarn efter en oldemor. Desværre ville det have tenderet børnemishandling med de navne, som de i sin tid var blevet udstyret med. Er sikker på, dine bedstemødre har heddet noget pænt ;-)

    SvarSlet
  2. Sødesøde Bean! Dejligt med masser af besøg og begejstrede miner. Og en gåtur i det skønne vejr. Men lov nu, at du passer på dig selv og lige venter til kroppen er landet lidt, før du begiver dig ud på de længere ture. Kender godt det der med at tro, man kan mere end man lige kan holde til efter en fødsel...

    Hvor hyggeligt med et opkaldt navn! Gad vide om hun så hedder det samme som Øglen (som også bærer sin oldemors navn). Eller som mig - mit navn er ret oldemor'et :)

    SvarSlet